Kerttervezés Budapest

A kerttervezésünk alapja a helyszíni bejárás, majd az Ön igényeinek megfelelő helyszíni vázlatrajz elkészítése. Befejezésként igény szerint, színes felülnézeti számítógépes, vagy grafikai komplex, koncepciós tervet is készítünk.

Kerttervezés, két lépésben

Kerttervezés Budapest és Pest megye határain belül: A kisebb kerteknél -100 nm körüli méret - a gyakorlatunk azt mutatja, hogy elegendő egy helyszíni konzultáció, növénylista egyeztetés, az árajánlat elkészítéséhez. A nagyobb, 100 nm felettieknél igénylik a részletes, komplex terveket.

Természetesen Ön dönti el, hogy az igényeinek melyik és mely részleteivel felel meg a legjobban.

Helyszíni terv és árajánlat készítés

Kerttervezés Budapest - helyszínrajz

E kerttervezés során, a helyszínen megismert igényei alapján, olyan vázlatrajzot készítünk, ami rögzíti az épített felületek (közlekedők, pihenők, egyéb építmények) és a zöld felületek pontos helyét, méreteit, anyag és növény igényét.

Ezután árajánlatot készítünk, ami az anyagköltséget, szállítási költséget és a munkadíjat tartalmazza.

E kerttervezés szolgáltatásunk Budapesten díjmentes.

Kertépítés megrendelésekor, e szolgáltatásunk vidéken is díjmentes.

 

Komplex, kertterv és árajánlat készítés

Vállaljuk az Ön elképzelésének megfelelő színes grafikai tervek elkészítését, melyet a helyszín alapos bejárása előz meg. ilyenkor igyekszünk a lehető legjobban megismerni a megrendelők szokásait, hogy olyan kertet tervezhessünk, amely funkcionálisan maximásisan kielégítik az igényeket.
Néhány referenciánk, melyet Déri Diána exteriőr tervezett:

 

Kerttervezés - Déri Diana          Kerttervezés kettő Budapesten - Déri Diana

 

A fentieken kívül, vállaljuk építési engedélyezési eljáráshoz szükséges kerttervek elkészítését, amit kamarai számmal, jogosultsággal rendelkező kerttervező mérnökeink végzik. Ennek alapja az előző pontban megismert, helyszíni terv elkészítése, melynek adatai alapján számítógépes komplex kerttervet készítünk, melyek az alábbi fő részekből állnak:

Számítógépes kerttervezés Budapest

  • színes, felülnézeti kertterv;
  • kerti építmények terve;
  • igény szerint, öntözőrendszer kiépítési terv;
  • igény szerint, kerti világítás kiépítési terv;
  • zöldfelület létesítési terve;
  • kiültetési terv, növénylistával;
  • öntözővíz fogyasztási terv;
  • igény szerinti talajminőség vizsgálat;
  • hulladék elszállítási és elhelyezési terv;
  • részletes anyag és munkadíjat tartalmazó árajánlat.

A komplex házi kertterv (kert és az öntözőrendszer tervei) kb. 30 oldalt tesz ki,melyet a megrendelő színes, nyomtatott példányban kap meg. Ennek ára házi kert esetén egyedileg kerül meghatározásra, ami maximum 1000 nm-es kertig érvényes és áttervezést nem tartalmaz. A tervezési díj fele elengedésre kerül, abban az esetben, ha velünk építteti meg a kertjét!

Ipari kert, park tervezési árairól, kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ha, a kertjével, vagy a kerttervezéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése, elképzelése van, akkor hívjon, mert mi a legmerészebb elképzeléseit is megvalósítjuk. Weboldalunkat mobil alkalmazásban is elérheti, akadálymentesen böngészheti.

A kerttervezés minden részletére kiterjedő szakmai információk:
06-30-933-06-07 - Kerttervezés Budapest