Öntözőrendszer Budapest - Kertépítés Budapest

Öntözőrendszerek tervezése, telepítése, üzemeltetése Budapesten és Pest megyében.

Néhány éve hazánkban, a magánkertekben lévő öntözőrendszer még luxusnak számított, és csak kevesen engedhették meg maguknak. Manapság, szinte teljesen normális, hogy a magánkertek locsolását automata öntözőrendszer látja el.

 

Kiépített - öntözőrendszer Budapest

Az elmúlt években drasztikusan nőtt az öntözőrendszert Budapesten is telepítő vállalkozások száma, ezek nagy része azonban szaktudás és ez által a megrendelések hiánya miatt sorra csődbe is mentek. Ennek oka, a következő: Az automata öntözőrendszer telepítése, azaz összeszerelése nem igényel különösebb szakmunkát. Azonban öntözőrendszerek megtervezése, komoly szaktudást, és magas szintű hozzáértést igényel. Ugyanis vízkarakterisztikai és kútdiagnosztikai mérés nélkül a rendszer nem fog rendesen üzemelni, nem lesz több haszna, mint a slagról történő öntözésnek.

 

Öntözőrendszer Budapest ? Miben vagyunk mások?

Az általunk épített öntözőrendszerek mindegyikéről pontos kiviteli tervet készítünk. Ez nem csak a csővezetékezést, és a szórófejek kiosztását tartalmazza, hanem a megrendelő pontos adatokat fog tudni a rendszer percenkénti vízfogyasztásáról is. E mellett részletes méréseket végzünk a vízforrás karakterisztikájáról. Ezáltal biztosítjuk a költséghatékony, de mégis profin üzemelő öntözőrendszereket.

Öntözési napló

A megrendelő a kiviteli terv mellé egy, a saját kertjének adottságait figyelembe vevő öntözési naplót is kap. A napló többek között tartalmazza azt, hogy a különböző évszakokban milyen hosszan kell üzemelnie a rendszernek és mennyit kell locsolni ahhoz, hogy a füve megőrizze zöld színét.

Egyenletes vízkijuttatás

Kiváló öntözőrendszer Budapest

Az általunk épített öntözőrendszerrel garantáljuk, az öntözendő terület egészére vonatkozó egyenletes vízkijuttatást (Mached Precipitation Rate). Magyarán szólva a szórófejeket úgy helyezzük ki a területre, és olyan futási időt adunk meg nekik (zónánként akár eltérőt is), hogy ha Ön a kert 5 különböző pontjára kihelyez 1-1 tálat, az öntözési program végére mindegyikben ugyanannyi milliméter locsoló víz legyen. Ezáltal biztosítjuk, hogy ne legyenek a kertben élesen elhatárolódó szárazabb, vagy nedvesebb foltok.

 

Miért van szükség, tervszerű öntözésre, locsolásra?

Magyarország időjárása - a klímaváltozás hatásait követve - évről-évre melegebb és csapadékhiányosabb. Ezáltal a szükséges mennyiségű víz kijuttatása egyre inkább nélkülözhetetlen a növények fejlődéséhez.

Automata öntözőrendszer segítségével a kertünkben lévő növények valamint a pázsit megkapják a szükséges csapadékmennyiséget kiegészítve a természetes forrásokat, mindezt a leggazdaságosabb módon.

Az automata öntözőrendszer előnyei

  • A pázsit minden részére egyenletesen, ugyanannyi vízmennyiség kerül kijuttatásra.
  • A különféle növények eltérő mennyiségű csapadékot igényelnek. Öntözőrendszerrel szabályozhatjuk a kijuttatott csapadék mennyiségét, ezáltal minden egyes növény csak annyi vizet kap, amennyire optimálisan szüksége van.
  • Távolléte során is öntözve van a kertje, ezáltal gondtalanul nyaralhat, nem kell aggódnia, hazaérkezésekor is gyönyörű kert fogja várni.
  • Az eddig ismert öntözési megoldásoknál jóval kevesebbet fogyaszt az öntözőrendszerünk azáltal, hogy pontosan oda, és pontosan annyi vizet juttat ki, amennyit kell.
  • Éjjel is öntözhet, amikor a legkevesebb a párolgási veszteség. Nappal a kilocsolt víz több mint fele elpárologhat.
  • Ingatlana értéket növeli.

A Termékek menüpont alatt tájékozódhat a különféle öntözőrendszer márkákról is (Toro, Hunter, Rain Bird)

Az általunk létesített öntözőrendszerekre is GARANCIÁT vállalunk. Kiváló anyaggal dolgozunk, és több éves tapasztalat van a hátunk mögött.

Ha, a kertjével, vagy az öntözőrendszerrel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése, elképzelése van, akkor hívjon, mert mi a legmerészebb elképzeléseit is megvalósítjuk. Az öntözőrendszer Budapest weboldalunkat mobil alkalmazásban is elérheti, akadálymentesen böngészheti.

A kertépítés minden részletére kiterjedő szakmai információk: 06-30-933-06-07
Öntözőrendszer Budapest

Kertépítés előtti és utáni állapot  
Előtte-utána referencia képeink
Műfű - műpázsit referencia munkánk 
Műpázsitos referencia képeink
Kertépítés Budapest - referencia képek 
Kertépítéses referencia képeink