Kertfenntartás Budapest

Kertfenntartást, kertápolási munkát vállalunk, eseti megbízással, vagy átalány díjas szerződés alapján, Budapesten és Pest Megyében.

Eseti kertfenntartás

Kertfenntartás Budapest - sövény metszés

Az eseti kertápolásnál, mindig az Ön igényei alapján végezzük el a munkákat, illetve jelezzük a kert állapotából eredő fontos, vagy akár részletes teendők listáját is. Minden esetben a munkánk végeztével tájékoztatjuk a következő munkákról, illetve azok várható időpontjáról is.

Átalánydíjas kertfenntartás

Kertfenntartás Budapest - gépi permetezés

Az átalánydíjas kertápolást hosszabb távú, egy vagy több éves szerződés alapján tudunk vállalni. Ezt, azért tartjuk célszerű megoldásnak, mert az általunk készített kertfenntartási terv alapján folyamatosan (heti rendszerességgel) gondoskodunk arról, hogy a kertje mindig ápolt legyen. A kertfenntartást célszerű, már a kertépítés megrendelésekor kérni.

Kertfenntartás Budapest - gépi fűnyírás

Az átalánydíj lényege, hogy Ön minden hónapban fix összeget fizet, amiért cserébe mi a kertben lévő összes felmerülő munkát elvégezzük. Szakembereink, mindig tudják, hogy szezonálisan mik a teendők a kertben, így a megrendelőnek nem kell kérnie, hogy mit végezzünk el, hiszen automatikusan dolgozunk. Átalánydíjas rendszer előnye, hogy a havi díjak mindig egyenlőek és kedvezőek, a tavaszi nagy munkálatok során sem kérünk el több pénzt, és garantáljuk, hogy megőrizzük a kert kifogástalan állapotát.

Kertfenntartási terv

I. Épített felületek karbantartása

 • közlekedő, pihenő felületek gyommentesítése, burkolat pótlása, stb.
 • kerti bútorok javítása, pótlása, cseréje, festése, stb.
 • kerti építmények javítása, festése, burkolat, vagy elem pótlása, stb.
 • kerti fények, világítás, díszkivilágítás karbantartása, cseréje, stb.
 • öntözőrendszer karbantartása, ellenőrzése, tisztítása, stb.
 • virágtartók, kaspók, balkonládák, karbantartása, cseréje, stb.

II. Zöld felületek karbantartása

 • vízutánpótlás, öntözési terv (vízigény felmérés, öntözés gyakorisága, ideje, stb.)
 • tápanyag utánpótlási terv (tápanyag mennyiség számítása, kijuttatása, stb.)
 • növényvédelmi terv (általános és specifikus permetszer meghatározás és kijuttatás, kézi és motoros permetezés, kórokozók: gomba, atka, levéltetű, elleni védekezés, stb.)
 • növényápolási terv (egynyári, évelő, örökzöld növények pótlása, metszés, sövénynyírás, pázsit gondozás, fűnyírás, kézi gyommentesítés, gazolás, fűszellőztetés, téliesítés, stb.)
 • hulladék elszállítás és elhelyezés.

Ha, a kertjével, vagy a kertfenntartással kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése, elképzelése van, akkor hívjon, mert mi a legmerészebb elképzeléseit is megvalósítjuk. Weboldalunkat mobil alkalmazásban is elérheti, akadálymentesen böngészheti.

A kertépítés minden részletére kiterjedő szakmai információk:
06-30-933-06-07 - Kertfenntartás Budapest

Kertépítés előtti és utáni állapot  
Előtte-utána referencia képeink
Műfű - műpázsit referencia munkánk 
Műpázsitos referencia képeink
Kertépítés Budapest - referencia képek 
Kertépítéses referencia képeink