Borostyánfal építés Budapest - Kertépítés Budapest

Első osztályú, acél vázra futtatott, 100%-os takarással rendelkező borostyánfal építés azonnal, elsősorban Budapest és környékén.

Hol használható a borostyánfal?

Borostyánfal építés Budapest

- Szinte kimeríthetetlen az alkalmazási területe, de mi oda ajánljuk elsősorban, ahol az átlátást, a zajhatást, az árnyékolást kulturált élőfal építéssel kívánják csökkenteni. Így, többek között vállaljuk kerítések, kültéri térelválasztók (pihenők, szaletlik, közlekedők, stb), védőfalak (épület falainak takarása) építését.

- Kifejezetten azokra a területekre koncentrálunk, ahol kevés a természetes zöld felület aránya az épített felületekhez képest, vagy egyedi élőkörnyezetes hangulatos pihenő, vagy tárgyaló tereket, boxokat kívánnak kialakítani.

- Élő és épített környezetbe egyaránt kitűnően illeszkedő felületével kiválthatók, vagy eltakarhatók a szilárd, vagy egyéb burkolatok, illetve azokhoz is jól illeszthetőek.

Milyen borostyánfalakat ajánlunk

- A borostyánfalaink elemszélessége minden esetben 120 cm, míg a magassága 100 cm, vagy 180 cm. Természetesen ez növekszik a konténeres kihelyezésnél a konténer méretével.

- Az eredendően árnyékkedvelő Borostyán (Hedera helix) általunk használt változata, már jól alkalmazkodik a napsütéses élőhelyhez is, így itt sem veszít szépségéből.

- 100%-os borítottság, ami több évet takarít meg Önnek a tőültetéshez képest.

 

Garancia

Garancia a borostyánfal építésre

 

 

A borostyánfal építés munkáinkra is GARANCIÁT vállalunk, mert kiváló anyaggal dolgozunk, és több éves tapasztalat van a hátunk mögött.

 

 

 

Ha, a kertjével, vagy a borostyánfal építéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése, elképzelése van, akkor hívjon, mert mi a legmerészebb elképzeléseit is megvalósítjuk.

Bővebb információt a Borostyán Zöldfal oldalunkon talál.

Weboldalunkat mobil alkalmazásban is elérheti, akadálymentesen böngészheti.

Borostyánfal építés minden részletére kiterjedő szakmai információk:
06-30-933-0607 - Borostyánfal építés Budapest

 

 

Kertépítés előtti és utáni állapot  
Előtte-utána referencia képeink
Műfű - műpázsit referencia munkánk 
Műpázsitos referencia képeink
Kertépítés Budapest - referencia képek 
Kertépítéses referencia képeink