Kerti termékek - Kertépítés Budapest

Vállaljuk az összes szükséges növény, anyag, eszköz, kerti termék beszerzését, szakszerű beépítését A-tól Z-ig.

Önnek nem kell több vállalkozóval egyeztetnie, egyezkednie. Így időbeli elcsúszások, felesleges telefonok, kidobott utazási költségek sem lesznek.

Az általunk alkalmazott termékek, a teljesség igénye nélkül

Fűmagok, felülvetéshez, foltosodáshoz

Kerti termékek - Landscaper Pro Finesse fűmagkeverék

A Landscaper Pro Finesse fűmagkeverékkel magas esztétikai értékű, ugyanakkor jó taposás tűrő, finomszálú, sűrű és élénk színű díszgyep alakítható ki. A Finesse ellenáll a gyepbetegségek kórokozóinak, kevés fenntartást igényel. Nagy arányban tartalmaz finomlevelű csenkeszeket, amelyek mutatós, finomszálú díszgyepet eredményeznek. A Finesse a legjobb választás akkor, ha igazán kiváló minőségű és kiemelkedő esztétikai értékű gyepet szeretne kialakítani. 5 és 10 kilogrammos kiszerelésben tudjuk biztosítani. Javasolt adagja 25 – 35g/m2. A 10 kg-os zsák körülbelül 400 nm felületre elegendő. Ajánlott vágási magasság 1,5 – 2,5cm.

Gyeptrágya

Kerti termékek - CRF-gyeptágya

A gyepnek szüksége van a folyamatos tápanyag utánpótlásra. Egy idő után, megfelelő tápanyagellátás hiányában, a pázsitunk akkor is romlani kezd, ha folyamatos napfényt, és vizet kap, és heti rendszerességgel van nyírva. A legtöbb kert tulajdonos ekkor elkezd az újrafüvesítésen gondolkodni, holott erre van olcsóbb, és gyorsabb megoldás. Miután megvizsgáltuk a pázsit állapotát, gondosan kiválasztjuk a megfelelő gyeptrágyát. Az elszórás után, akár 4-5 nap elteltével is látványos javulás tapasztalható a pázsit állapotában!

Fenyőkéreg, mulcs

Kerti termékek - Fenyőkéreg - mulcs

A talajtakarás egyik legismertebb és legkedveltebb képviselője a fenyőkéreg apríték, ami a nedvesség megtartás mellett a gyomosodást is késlelteti gátolja. Ömlesztett és zsákolt formában is használjuk, illetve rendelésre házhoz is visszük, s ha igényli, akkor a talajtakarást is elvégezzük, akár önálló szolgáltatásként is.

Vörösfenyő:
- mérete: 0-1 cm
- ömlesztve (m3), az árról szíveskedjen érdeklődni.

Vörösfenyő:
- mérete: 1-4 cm
- ömlesztve (m3), vagy 60 l-es zsákban: az árról szíveskedjen érdeklődni.

Vörösfenyő:
- mérete: 4-8 cm
- ömlesztve (m3), vagy 60 l-es zsákban: az árról szíveskedjen érdeklődni.

Borovi fenyő:
- mérete: 0-1 cm
- ömlesztve (m3), az árról szíveskedjen érdeklődni.

Borovi fenyő:
- mérete: 1-4 cm
- ömlesztve (m3), vagy 60 l-es zsákban: az árról szíveskedjen érdeklődni.

Borovi fenyő:
- mérete: 4-8 cm
- ömlesztve (m3), vagy 60 l-es zsákban: az árról szíveskedjen érdeklődni.

Budapest területén a kiszállítás díja 5000 Ft. Pest megyében egyeztetés szerint.

Öntözőrendszerek

Kerti termékek - TORO öntözőrendszer

TORO öntözőrendszer, precíziós fúvókákkal. A H2O Chip belsejéből másodpercenként 200-szor ide-oda mozgó (oszcilláló) vízsugár lép ki. E megoldással a Precision fúvókák 33%-al kevesebb vizet használnak, mint a hagyományos fúvókák!

 

Kerti termékek - HUNTER öntözőrendszer

HUNTER MP Rotator öntözőrendszer, állítható Pro fúvókákkal. Jellemzői: éles határozott szélek, illesztett vízkijuttatás 1,2-5m-ig, a rovátkolt szélek révén egyszerűen állítható, a nagyobb vízcseppeket nem fújja el egy kisebb szél, s így egyenletes vízkijuttatást biztosít különleges alakú területeken is.

Kerti termékek - RAIN-BIRD öntözőrendszer

RAIN BIRD öntözőrendszer. Kiemelendő a termékek környezetbarát kialakítása (pld. a forgó alkatrészek kenése kizárólag vízzel történik, így kizárt az olaj miatti környezetszennyezés veszélye). Víztakarékos működése és folyamatos fejlesztése, valamint az öntözőrendszerek egyszerű üzemeltetése (pl. szórófejek beállítása célszerszám nélkül, időkapcsoló programozása könnyen érthető ábrákkal, mágnes szelepek üzembiztos működése stb.) a legnagyobb gyártó cégek közé emelte.

Egyéb növények, anyagok, kerti termékek

Sziklakert, sziklakerti növények, dísznövények, thuja, rózsák, termőföld, föld, virágföld, homok, humusz, tőzeg, komposzt, trágya, vakondháló, kavics, díszkavics, murva, járólap, térkő, szökőkút, kerti csap, kerti zuhany, rézsűkő, kerti bútor, kert berendezés, kerti medence, kerti tó, szökőkút, csobogó, stb.

Ha, a kertjével, a kerti termékekkel kapcsolatban bármilyen kérdése, kérése, elképzelése van, akkor hívjon, mert mi a legmerészebb elképzeléseit is megvalósítjuk. Weboldalunkat mobil alkalmazásban is elérheti, akadálymentesen böngészheti.

A kertépítés minden részletére kiterjedő szakmai információk: 06-30-933-06-07 Kertépítő Budapest

Kertépítés előtti és utáni állapot  
Előtte-utána referencia képeink
Műfű - műpázsit referencia munkánk 
Műpázsitos referencia képeink
Kertépítés Budapest - referencia képek 
Kertépítéses referencia képeink